Wij verkopen uw merkkledij

Binnen brengen voor lente/zomer start vanaf maart en ENKEL NA TELEFONISCHE AFSPRAAK. Bellen voor afspraak aub 
Let er op dat alles fris en proper gewassen is, de kledij fris ruikt en mooi gestreken is, en schoenen gepoetst en proper.

Wij zoeken nog damesschoenen en laarzen in perfecte staat in maat 39 en 40, lederen dameshandschoenen, liefst langer model en in meerdere kleuren, hoedjes, mutsen en we zijn steeds geïnteresseerd in merkhandtassen.Wij richten ons in eerste plaats op het verkopen van outlet(nieuw) en recente (klassevol) tweedehands merkkledij maar wij zoeken ook steeds speciale, unieke stukken die je nergens ziet.. Geen kledij met pluizen of mankementen, noch kledij die niet fris ruikt.

Voor het verkopen van uw kledij werken we met consignatie.
Wij aanvaarden GEEN NAMAAK, de stukken worden na het binnenbrengen grondig gecontrolleerd voor ze in de rekken gaan.

U heeft recente kwaliteitsvolle en trendy merkkledij in nieuwstaat in uw kast hangen. U draagt deze niet meer en vindt het zonde om deze weg te gooien? Bovendien zijn deze unieke stukken nog in perfecte staat. Wat hier mee doen? Wij bekijken dit graag samen met u, na telefonische afspraak. 

Met onze winkel hebben wij de mogelijkheid om geïnteresseerde klanten te bereiken. Wordt uw stuk verkocht dan ontvangt u een aandeel van de prijs. Zo laat u zonder zorgen de verdere verkoop over aan ons.

Hoe werkt het precies?
U brengt uw kledij bij ons binnen. Gewassen en gestreken. We leggen een prijs vast. De stukken blijven minstens 2 maand in de winkel hangen(max 6 maanden), daarna of op het einde van het seizoen kan u kiezen; of u haalt, na afspraak (minstens 1 week op voorhand) de stukken die niet in solden mag verkocht worden terug (tenzij anders afgesproken of indien het artikelen betreft die niet echt seizoens
gebonden zijn), zo niet worden de artikelen tijdens de solden periode afgeprijsd. Na de solden dient u, binnen de maand contact op te nemen om uw goederen af te halen, zo niet worden ze uit de winkel gehaald om plaats te maken voor de nieuwe collectie.


Solden

Wanneer de stukken niet verkocht zijn vóór de solden (februari/maart - september/oktober) kan u ze terug ophalen,(indien u dit wenst) na afspraak, minstens 1 week op voorhand, of u kan er ook voor kiezen de niet verkochte kleding af te staan , er wordt dan iets creatiefs mee gemaakt ten voordele van een goed doel. Wie niet tijdig zijn kleding afhaalt, na het seizoen gaat akkoord dat 
ze eigendom van de winkel worden, om ze aan een goed doel te schenken.


Breng bij elk bezoek ook steeds je lijstje mee, anders = geen uitbetaling, noch afhaling van kledij.

Het nieuw seizoen  begint, dus maart/april voor de zomer en oktober/november voor winter en feestkleding.

Steeds telefonische of via mailafspraak minstens 1 week ervoor een afspraak maken. 
Om wachttijden te voorkomen vragen we om nooit zonder afspraak kledij binnen te brengen.
Bel voor afspraak 09 398 03 70
We hebben wekelijks andere stukken in huis, dus spring regelmatig eens binnen, het loont de moeite.